top of page
Cateraar Den Haag

Waar wij voor staan

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het bereiden en bezorgen van maaltijden aan huis.

Elke dag maken wij met zorg en aandacht gerechten volgens traditioneel recept, die wij gratis bij u thuis bezorgen. Wij zijn er voor uw gemak en denken met u mee bij bijzonderheden van de maaltijden en/of de bezorging.

Daarnaast worden onze maaltijden elke dag bereid met verse ingrediënten en zijn bevorderlijk voor lichaam en geest.
 
Ook bieden wij overvloedige keuze met diverse variatiemogelijkheden. Zelfs á la carte is mogelijk en wij verzorgen ook diners, bufetten, salades en hapjes aan huis of op locatie. 

WAAR BEZORGEN WIJ?

WIJ BEZORGEN IN DEN HAAG, VOORBURG, VOOSCHOTEN, LEIDSCHENDAM, RIJSWIJK, WATERINGEN EN WASSENAAR.

sinds 1928

De bakermat van Saur Catering is het vermaarde restaurant Saur aan het Lange Voorhout in Den Haag.

Van origine een restaurantbedrijf in het hogere echelon met daarnaast een cateringtak. De vele voetsporen van eigenaar Eric Timmer liggen nog in dit oorspronkelijke restaurant.

 

Na een onverwachte zakelijke kans kon hij Saur catering op eigen titel overnemen en voortzetten. Een werknemer werd werkgever en voorzag een nieuwe Saur catering, met een nieuw en fris vooruitzicht.


Sindsdien bezorgen wij kwalitatieve maaltijden aan huis met een knipoog op à la carte en verzorgen wij diverse catering.

Maaltijdbezorging Den Haag

Eric timmer

"Restaurant Saur is voor mij de instap geweest in de horeca als leerling-kok. Daar begon ik in 1994 en liggen mijn voetsporen als kok. In die tijd heb ik veel geleerd van de toenmalige chefs en heb ik mijn passie en ervaring kunnen uitbreiden. In het jaar 2012 kreeg ik een zakelijke kans om eigenaar te worden. Toen kon ik Saur catering naar eigen inzicht en ideeën voort zetten.


Elke dag maken het team en ik met alle zorg en aandacht een verse, voedzame, gevarieerde en smakelijke maaltijd voor u aan huis. Alle mogelijke service bieden is voor mij de leidraad van mijn onderneming."

bottom of page